Öğretmen Büşra İnan İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Güzel ahlak ve başarıyı ilke edinen yenilikçi ve geliştirici bir kurum olmak.

Misyon: Öğrencileri yenilikçi yaklaşım içeren öğretim programlarımız ışığında bir üst kuruma hazırlarken; paylaşımcı, araştırmacı, üretken, manevi değerlerimizi sahiplenen , sanat ve sporla ilgili, etik değerleri benimsemiş, güzel ahlaklı, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: 2023 Genç Bilaller Güzel Ezan Okuma Yarışması Türkiye İkinciliği 2023 Taekwando Minik Kızlar ve Yıldız Kızlar İl Birincisi 2023 Kız Voleybol İlçe dördüncülüğü 2023 LGS Hatice Cemil Ercan Fen Lisesi´ne bir öğrenci yerleşmiştir. 2015 Pursaklar Fen Lisesine ve Cumhuriyet Fen lisesine birer öğrenci yerleştirilmiştir.

Saatler: 8.30 - 15.05 - Salı Günleri 08.30 - 16.00
Yabancı Dil: İngilizce - Arapça
Servis Bilgisi: Servis araçları bulunmaktadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: 5. sınıf kayıtları okul idaresi ile yapılan mülakat ile öğrenci alınmaktadır.
Okulun Sınav Başarı Durumu: 2023 Yılında LGS Okul Birincisi Hatice Cemil Ercan Fen Lisesi´ne yerleşmiştir.
Sportif Etkinlikler: Voleybol ve Taekwando Kursları
Bilimsel Etkinlikler: Robotik Kodlama ve Çeşitli Atölye Çalışmaları
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: 120 Öğrenci

Telefon - 0 (312) 329 18 08

WEB - https://ogretmenbusrainaniho.meb.k12.tr

Adres - Hisar Mah. Mevlüt Gürbüz Cad. No 3 Bağlum Keçiören / Ankara

Öğretim Şekli :Tam gün

Yerleşim Yeri - Hisar Mahallesi Mevlüt Gürbüz Caddesi No:3 Bağlum/Keçiören/ANKARA

Adres - Hisar Mah. Mevlüt Gürbüz Cad. No 3 Bağlum Keçiören / Ankara

Ulaşım Kızılay-Ulus-Bağlum hattında 266 ve 268 numaralı belediye otobüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır. 438 nolu EGO otobüsleri ile Pursaklar üzerinden ulaşım sağlanmaktadır. Ayrıca Ulus - Bağlum hattı dolmuşları da bulunmaktadır. Özel araçlarla Ankara Çevre Yolu Kuzey kesiminden Bağlum istikametine dönülecektir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 14 km, ilçe merkezine 10 km uzaklıktadır.